divendres, 28 d’abril del 2023

ABANS DE MUNTAR A CAVALL... PRACTIQUEM!

 ABANS DE MUNTAR A CAVALL... PRACTIQUEM!



Muntar a cavall no és una tasca fàcil. Aquesta destresa és difícil de dominar correctament, ja que en ella influeixen molts factors: com ara l'equilibri, la flexibilitat, la mobilitat corporal, la coordinació de moviments, la tranquilitat i serenitat, etc. És per això que abans de muntar realitzem una mica d'estiraments.




En l'equitació, el "control de les regnes" és una forma de controlar el cavall donant direcció tocant un costat del coll amb les regnes. Un dels avantatges d’aquest mètode de direcció és que el genet pot dirigir el cavall amb només una mà. El control de les regnes és una habilitat molt important quan som d'alt d'un cavall i abans de muntar hem de practicar-ho bé.





Quan ja dominem el control de les regnes, dalt del cavall podem practicar diferents figures. Aquestes figures precisen de domini de l'equilibri i control del nostre propi cos. Aquesta figura s'anomena "Àngel" i abans de practicar-la sobre el cavall la practiquem sobre un objecte estable.







Una altra figura que també practiquem abans és "La volta al món". Una figura molt complexa que consisteix en girar el teu cos 360º sobre el teu cos i dalt del cavall. Només apta pels més valents!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada