dimecres, 7 de novembre de 2012

Estàtues d'animals

El nostre porc senglar

Avui hem pujat al bosc i hem vist figures d´animals que estaben amagats (porc senglar, cervol...)

Hem agafat pinyes seques per fer un treball manual.
Des de la muntanya hem vist tot Montornes del Valles (el Polígon, etc), Granollers, ...
Hem agafat a la Morena hem donat una volta a la Morena i al final hem anat a veure a les cabretes i les hem agafat i tocat.

Marc Tarradas             

Hem anat a Can Sala i hem vist al Taco al pati i l'hem tocat. Desprès hem anat a veure els ponis la Morena, Blanqueta, Pinta, Marroncita, Negreta... Després hem anat a la muntaya de Can Sala a veure les estàtues dels animals per fer fotos i hem recollit pinyes per Nadal.i hem baixat hem entrat el sitio dels ponis hem agafat ala Morena a fer un passeig despres quan hem acabat hem anat a veure les cabretes.

David Iglesias

He passejat amb la morena i  hem anat a la seva casa i tambe van veure el Taco i he pujat a la muntanya a veure els animals hem recollit pinyes per Nadal i hem vist les cabretes que he escollit.

Dani Díaz


Quan  vam arribar vam veure el Taco amb un nou pentinat. El tenien que enganxar el carro per portar els nens petits  que estaven a Can Sala d'excursió.
Vam anar cap a la  muntanya. Vam pujar per un camí ple d'animals de plàstic. Al principi, pensava que eran animals de veritat!!

Ens vam fer fotos amb els animals de plàstic i tambè vam recollir pinyes per un taller de Nadal. Desprès vam anar a l'estable dels ponis a donar-li una abraçada a la Morena i passejar-la per torns. Mentre passejava la Morena l'estruç feia com una mena de ball que semblava hip hop.

I al final vem anar a veure a les cabres i portar la petita cabreta en braços.

Aitor Collado
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada