dijous, 20 de setembre de 2018

L'ou d'estruç i el pollet de la gallina

La Roser i el Raúl ens han mostrat l'ou d'estruç. La casualitat ha fet que el pollet de la gallina s'escapés de la gàbia i el Raúl, que és molt divertit, l'ha posat a sobre de l'ou d'estruç.


L'ou d'estruç i el pollet.

Vam anar a Can sala i ens vam trobar a la Roser que tenia un ou de estruç molt grant i un pollet damunt de l'ou. El pollet era suau, molt suau,... em tranquil·lizava.

Després vam anar agarfar un poni que es deia Marroneta. Era taranquil·la i molt guapa. Vam anar a un lloc per lligar-la, pentinar-la, raspallar-la i també vam ferl-i carinyitos. També vam aprendre fer un nus de seguretat.

Els meus companys van raspallara la Morena i tambe la vam vestir i vam montar tots.

Quan vaig montar tenia la sensació que tot es movia.
Vam fer un joc que ens passàvem la pilota. Cadascun de nosaltres erem un equip de futbool i teníem que passar la pilota a cadascu, però no era sempre el mateix costat, també podíem canviar el sentit i això de canviar de sentit ho deia la Glòria. Això vol dir que ens teníem que recordar de quin equip eran els nostres companys i era dificil perque era molt rapid i la Morena es movia una miqueta.


Vitali Salas Abella 1rAAprenem a fer el nus de seguretat.És molt important fer la higiene del poni. Ens comuniquem amb ell i sabem com estar.

Afegeix la llegenda
La volta al món!!
Ens relaxem dalt de la Morena