divendres, 18 de novembre de 2016

Passar la pilota


Tots els divendres a Can Sala fem coses amb la pilota i sempre fem estiraments amb el cavall. Per exemple tocar-li l'orella dreta amb la ma dreta, tocar-li la orella esquerra amb la ma esquerra, tocar-li la cua amb la ma dreta, tocar-li la cua amb la ma esquerra, i amb el cavall en moviment. És molt facil!! Per exemple un dia en vaig posar de peu al cavall.
També juguem a la pilota que consisteix en passar-la al company quan el cavall esta en moviment. Un altre joc consisteix en que nosaltres escollim un nom per exemple equips de futbol, colors,jugadors, dinosaures, etc jo de equips de futbol sempre dic Real Madrid i el Carles el Barça y de jugador sempre dic Cristiano Ronaldo, i si el Raul diu Ronaldo jo dic Dybala un jugador argentí que també m'agrada molt. El Carles diu Messi . El joc consisteix en que les profes han de dir el nom a qui hem de passar la pilota i ens hem de recordar qui és qui.

Gabriel Gómez Castañón


dijous, 17 de novembre de 2016

dimarts, 15 de novembre de 2016

el dia 15 de novenbre vam anar a can sala aquet dia amb va agradar molt perque era un dia abans del meu aniversari i amb van cantar. bueno quan vam aribar vam anar a buscar a la morena a la seva quadra 
En el moment de montar primer tenia por. De seguida em vaig estirar a sobre de la Morena i em vaig relaxar una mica perquè ella em transmetia confiança.

Ismael Plaza