dijous, 13 d’octubre del 2016

Muntem per primera vegada




Monté en poni en Can Sala. Me gustó mucho y descubri que no son tan comodos como parecen. Di unas vueltas en el poni y pase la pelota a mis compañeros. Me puse un casco.
Isi Torres







Vam anar a buscar a la Morena en el padock i la Gloria la va treure del padock i jo la vaig portar fin al picador. Em va agradar molt per què mai havia portat un cavall i va ser una sensació molt guai.
Vaig muntar en poni que es deia morena i ens vam passar una pilota. Va ser molt xulo.
Joaquin Quesada

















dimarts, 11 d’octubre del 2016

Un dia emocionant!!


Avui hem anat a Can Sala i hem anat a buscar a un cavall que es diu Estrella, l'hem portat a la pista i l'hem raspallat perquè estava una mica enfangada i bruta.

Després l'hem vestit i ens hem pujat a ella, primer, ho he fet jo. També he fet els exercisis que em deia la Glòria. Un d'ells, era   intentar tocar la orella dreta o esquerra de l'Estrella, o, fer la volta al món, i també, m´he posat de peu a la Estella (quina por!!!!), però ho he aconseguit. Més tard, el meu company Víctor m´ha passat la pilota 10 vegades. Quan hem acabat l'hem tornat a deixar al seu estable.

Àlex Gil 


Avui hem anat a buscar a la Estrella. A mi em fa una mica de por, però la he raspallat i m'ha agradat molt. Després vaig passar la pilota als meus amics Àlex i Ismael.  

Victor Sayol






























 

dijous, 6 d’octubre del 2016

Hem donat el bibi a un gatet i una cabreta


Avui hem anat a Can Sala. El dia estava ennuvolat i a punt de ploure. Li hem donat  el biberó  a un gatet i a una cabra. Ha sigut molt guay.
Mentre li donava  el biberó   m'ha esgarrapat i això  no m'ha agradat.
Desprès hem anat depressa cap a l' institut perquè començava a ploure.
Joaquim Quesada

Fui a can sala por tercera vez y le di el biberon a un gatito sin nombre y a una cabrita. Los agarré como un bebé y les di el biberon. Para el gatito el biberón era muy grande y se le escapaba la leche. La cabrita se bebió de un trago la leche.
Después fui a visitar a la Morena y a los caballos y al burro. Y después me fui. Aunque no me quedé mucho rato me lo pasé muy bien.

ISI TORRES   



Costa una mica donar-li el bibe, no s'està quieta!!!


La cabreta és molt golafre!!






Mauro, el nou frisò de Can Sala. Tè 4 anys.

Anem a veure que fa la Morena i la Blanqueta

Tècnica per espantar les molestes mosques: A cop de cua!!