dimecres, 26 de febrer del 2014

El Guillem pot muntar un cavall gran!!!

Vam netejar a la Morena.
Tenia molts pinxos a la crinera i li vam netejar molt bé, però hem d'anar amb molta cura perquè punxen molt.

La Meritxell i l'Alberto van muntar la Morena i ho van fer molt bé. Vam fer exercicis amb la pilota. Jo vaig tenir una sorpresa !!! Quan anava a muntar la Morena va venir l'Arena, i la Glòria em va demanar si m'atrevia a muntar un cavall gran. Quina sort vaig tenir!! Va ser molt divertit!!!!

Guillem Alsina 







El Guillem baixa molt bé del cavall!!!

dijous, 20 de febrer del 2014

Ha nascut una ovelleta i vàries cabretes

El dimecres vam anar a Can Sala. Vam veure una cabreta que havia nascut feia 4 hores. És molt maca, quasi bé no s'aguantava, les cametes li feien figa. Les altres ovelles se la miraven i els estruços també.

 
Vam anar a veure a la Morena, a la Pinta, a la Blanqueta, a la Xispa i a la Taquetes. Vam agafar a la Pinta, a la Xispa i a la Blanqueta, les vam netejar i vam fer carreres d'obstacles. Havíem de saltar unes barres i que els nostres ponis ens seguissin i també saltèssin. Ho vam passar molt be!!!!


La Morena esta molt maca i molt guapa com sempre li vam donar pa dur i la Taquetes li va treure el pa dur a la Xispa. Què dolenta!!! 
 
Els hi vam donar palla i els hi vam tirar per sobre que divertit!!!

Alberto Domínguez



dimecres, 12 de febrer del 2014

L'Estrella tè una ferideta.

Avui hem anat a Can sala com cada dimecres.

Hem vist a la Estrella que estava ferida, la tenia infectada i la Noemí ha vingut a curar-la.

Hem agafat a la Pinta i a la Marroncita, que li diem Nutela. Ens ho hem passat molt be fent carreres.

Meritxell Fumanal

Els hi vam portar pa dur i pastanagues  i es van posar molt contentes. De fet, som els únics que els hi portem menjar. Companys!! Recordeu de portar alguna pastanaga o una mica de pa dur. Sobretot que estigui molt dur perquè si no, no se li pot donar.
La Pinta i la Marroneta els va agradar molt la pastanaga.S'ho mereixien perquè van còrrer molt.

Alberto i Guillem 



L'Arena s'estrena amb nosaltres









dimecres, 5 de febrer del 2014

Pistes enfangades

Com últimament plou molt, no poden muntar perquè les pistes estan molt enfangades. Vam agafar a la Pinta la vam pentinar com sempre i va quedar molt maca. Vam baixar al pàrquing vam fer zigizagues, ens vam passar la pilota i per ultim vam fer carreres. El Guillem ho va fer molt be i jo també. La Pinta va galopar amb el Guillem.
Alberto