dimecres, 29 de gener del 2014

Dimecres, 29 de gener de 2014

Vam anar a buscar la Morena.
La Meritxell va muntar la primera, ho va fer molt be.
L'Alberto va muntar el segon. 

Guillem Alsina

“Tenia molta por perquè l'altre dia una mica mes i caic del cavall, però aquesta vegada tot ha anat molt bé. Estava molt nerviós, però vaig veure que la Morena estava molt tranquil·la i això em va donar confiança. Vaig fer la volta al món!!”
Per últim, va muntar el Guillem. Va pujar d'un salt i va fer la volta al món. Va fer els exercicis amb la pilota. El Guillem te moltes ganes de muntar un cavall gran.


 Alberto Domínguez

dilluns, 27 de gener del 2014

Tres Tombs Vallromanes 2014

Ahir diumenge 26 de gener vam anar a veure els Tres Tombs de Vallromanes. La Marroneta, la Xispa, el Taco i l'Iguan van anar amb tota la colla de nois i noies de Can Sala. 

L'Alberto, el Guillem, l'Aitor i el seu germanet, van pujar al carro de Can Sala i van donar tres tombs. Ens ho vam passar molt bé. 
Quan vam arribar amb les nostres mares vam veure el carro, a la Roser i a l'Anna. Ens van  convidar a pujar al carro. No ens ho esperàvem, i ens vam posar molt contents!!!! 

Després va venir la Glòria, l'Assumpta i... el Balti!!! El gos de la Glòria, que és molt bo i simpàtic, com la Glòria.

Llàstima que no va venir la nostra Morena. El Guillem i l'Alberto es van quedar molt tristots.
Vam veure molts cavalls, que feien goig. Els seus amos els havien deixat molt macos perquè els havien dutxat i raspallat molt bé, els hi van fer pentinats especials, els van posar benes a les cames perquè no es facin mal entre ells.










dimecres, 22 de gener del 2014

Plou, però nosaltres anem igualment a Can Sala

Hola!!!
Avui hem anat a Can Sala tot i que plovia una miqueta. El Guillem i l'Alberto han portat dues bosses plenes de pa dur, i hem anat a donar el pa als ponis i cavalls. S'han posat molt contents. La Xispa li ha pres el pa a la Marroneta, què dolenta!!!
Cadascun de nosaltres portava un paraigües.

dilluns, 20 de gener del 2014

Tornada a Can Sala amb un petit ensurt


Quan vam arribar a Can Sala vam anar agafar la Morena, la vam baixar,  la vam raspallar i la vam preparar per muntar. Primer li vam posar la manta verda després la manta taronja i finalment la cadira de muntar. Aquesta cadira és especial, perquè és d'escuma i no te estreps. És per fer exercicis.

Vaig tenir un ensurt perquè la Morena va fer uns saltets i es va girar. Em vaig espantar molt perquè una mica mes i caic, però em vaig aguantar molt be i no vaig caure, i a mes a mes, vaig continuar fent exercicis. La Glòria i l'Assumpta em van felicitar molt.

El Guillem tambè va muntar molt be, es un crack. La Meritxell va pujar i va baixar. M'agrada molt quan fem els exercicis de la pilota i el joc de les vocals.

Alberto Domínguez