divendres, 15 de novembre de 2013

Dret dalt de la Morena, un altre cop!!


Hem anat a Can Sala a veure els ponis i els cavalls.  Estaven el Taco el Iguan al picador.  Hem vist al gos i la cabreta. Hem tret a la Morena i la Marroncita i hem vist al gat hem fet unes voltes per la pista i hem montat i hem jugat a la pilota. Hem fet figures dalt de la Morena. El Marc s'ha estirat sobre  la Morena. Jo m'he tornat a posar de peu un altre cop, com la setmana passada. Quan estava a dalt, la Glòria ha fet donar unes passes a la Morena. He tingut molt equilibri, he estat molt valent perquè m'ha donat una mica de por i ho he aconseguit. La Glòria m'ha felicitat. Mireu el vídeo!!

Després hem jugat a la pitota i després hem deixat a la Morena i la Marroncita a la quadra i hem anat a l'institut.  

David Iglesias 
                                                                                                             


   


dimecres, 13 de novembre de 2013

Més exercicis difícils

Hem agafat  a la Morena l'hem raspallat i l'hem  deixat molt guapa. sempre le raspatllem per vuere com esta si esta nerviosa i mimar-la una miqueta.

Avui hem muntat i hem fet exercicis de passar la pilota.  Vaig ser jo el primer muntar sobre el cavall  estava molt nerviòs,  això es normal la Glòria volia que montes de costat  pero per mi és molt dificil, així que em va estirar sobre la Morena però aquesta vegada de panxa enlaire.

Després vaig passar la cama a l'altra costat i vaig poder quedar-me sentat de costat. Què Bé!!! Estic molt content!!  A veure si podem penjar el video.
 Alberto 
Vaig muntar la Morena  de costat. L' Alberto portava la Morena i
la  Meritxell em passava la pilota. com que la Morena caminava,
era  més  dificil aguantar-me a dalt .
Guillem
dimarts, 12 de novembre de 2013

dilluns, 11 de novembre de 2013

les carreresAquest dimecres teniem moltes ganes de fer carreres.  Sembla molt fàcil però portar els ponis no ho és tan. sempre hem d'anar davant  d'ells  perquè som els seus guies, i fer-los còrrer és complicat.