dimecres, 30 d’octubre del 2013

Estirats a sobre la Morena




Ens hem estirat a sobre la Morena.
Com que a mi em fa una mica d'engùnia el pel de cavall, la Glòria li ha posat la seva jaqueta i ara la Morena sembla la Caputxeta Vermella.
Sembla fàcil, però això d'estar estirat sobre la Morena és difícil.

El Guillem és un expert en aguantar-se sobre la Morena sentat de costat. Jo li passo la pilota i ell l'agafa sense caure.... bé, al final si que va baixar sense voler...

Alberto Domínguez






dimarts, 29 d’octubre del 2013

Víctor

Avui ha plogut una mica i hem hagut d'acabar abans.
No m'agrada muntar perquè em fa por caure del cavall.
L'Àlex i la Laura han muntat a la Morena i ho fan molt bé.

Víctor Sayol

dimecres, 16 d’octubre del 2013

Dormim sobre la Morena!!





Dimecres, 16 de octubre 2013

Alberto, el Guillem, la Meritxell, la Glòria i l'Assumpta.
Vam anar a buscar els ponis , però estaven menjant herba (els seus macarrons) en el bosc. La glòria va agafar la morena . La vam pentinar i raspallar, tenia molts pinxos a la crinera.

La gloria li va posar una cadira especial a la morena i vam fer un exercici nou. Jo vaig ser el primer a muntar. Primer vam fer una volteta i després vam parar al centre de la pista i em vam va demanar que m'estires sobre la morena. Ho vaig intentar però era molt difícil. La propera vegada ho faré millor.

Després va muntar el guillem. Ho va fer molt be. I es va estirar tranquil·lament sobre la morena. La gloria la va fer caminar lentament i el guillem una mica mes i es dorm. despres ala morena parada va fer la figura del gat sobre la morena i per acabar va trotar molt llastima que no tenim fotos perquè es va acabar la bateria.

Alberto Domínguez i Guillem Alsina

dimecres, 2 d’octubre del 2013

El dimecres passat vam anar a can sala. Vam agafar a la Morena i a la Pinta les vam raspallar i vam muntar a la Morena.

Primer va muntar el Guillem i després la Meritxell i per últim l'Alberto. Vam fer el joc de la pilota, jugant amb les vocals muntant a la nostra morena i vam veure la Taquetes, el seu poltre esta molt gran i molt maco.

Després vam deixar a la Morena i la Pinta al padoc la Morena es va revolcar al fanc li vam treure la cabeçada jo a la Pinta la vaig acompanyar fins la porta del paddock jo sol, i va menjar herba fresqueta i palla.

Tambe vam veure a la xispa i la marroncita i a la castanya que es la filla de la Morena i la zebra petita

Bon cap de setmana!! Fins el dimecres que ve!!
Us estimem molt!!

Alberto dominguiez i guillem alsina bellavista