dimecres, 2 d’octubre de 2013

El dimecres passat vam anar a can sala. Vam agafar a la Morena i a la Pinta les vam raspallar i vam muntar a la Morena.

Primer va muntar el Guillem i després la Meritxell i per últim l'Alberto. Vam fer el joc de la pilota, jugant amb les vocals muntant a la nostra morena i vam veure la Taquetes, el seu poltre esta molt gran i molt maco.

Després vam deixar a la Morena i la Pinta al padoc la Morena es va revolcar al fanc li vam treure la cabeçada jo a la Pinta la vaig acompanyar fins la porta del paddock jo sol, i va menjar herba fresqueta i palla.

Tambe vam veure a la xispa i la marroncita i a la castanya que es la filla de la Morena i la zebra petita

Bon cap de setmana!! Fins el dimecres que ve!!
Us estimem molt!!

Alberto dominguiez i guillem alsina bellavista

dilluns, 30 de setembre de 2013

Tornem a començar!!

Hola! Tornem a començar el curs. El dimecres passat vam pujar també, però vam visitar tot el recinte per veure les novetats. Tambè vam muntar i vam saludar a la Morena.


Aquest diemcres, l'Assumpta no va poder venir. Va venir la Núria Domenec que tambè li agraden molt els cavalls. Li vam ensenyar Can Sala.  Els  ponis estaven lliures  per la muntanya, menjant macarrons, és a dir, herba fresca.  Les vam anar a buscar amb pinso, els ponis es van posar nerviosos i la Morena li va donar una coça al Guillem sense voler. No i va fer mal. El Guillem és un valent.
Vam agafar a la Morena i a la Pinta,  i les vam raspallar, jo a la Pinta i la Meritxell i el Guillem a la Morena. Vam muntar a la Morena. Les vam deixar molt guapes. 
Us estimem molt  Morena, Pinta, Xispa, Marroncita, Blanqueta, Taquetes i el Vankier !!!!
Ah! Crec que la  Morena esta un altre cop prenyada, que bé!!!! Un altre poltre!!!

Alberto Dominguez i Guillem Alsina