dijous, 30 de maig del 2013

Trotant!!

Avui hem vist el poltre de la Sandi i el poltre de la Taquetes.  A Can Sala estan esperant que neixin mes ponis. Hem raspallat a la Morena i a la Marroncita. Després hem muntat i les hem fet trotar.Què divertit! Hem fet jocs amb la pilota quan estavem a sobre dels ponis.
Al final hem vist les cries de la gata.
Estem molts contents, ens ho hem passat molt bé.

Desitgem a la Meritxell que es posi bona i torni amb nosaltres ben aviat!!
Que passeu un bon cap de set mana, ponis, us estimem!!
I que neixi el poltre de la blanqueta , ja!!!

Alberto Domnínguez



divendres, 24 de maig del 2013

Ha nascut el fillet de la Taquetes




Fa uns dies que va nèixer el poltre de la poni Taquetes. És de color marró clar. Se'l veu sa i fort. És molt maco. Tinc moltes ganes de tocar-lo. 

Hem agafat la Morena i la Marroncita. Hem muntat dos cops i jo ho he fet tot sol a la Morena, perquè la Laura i la Meritxell no hi eren.  
Avui ha estat genial. La Glòria ha fet trotar a la Morena. 

La Morena ha corregut molt i m' ho he passat molt be. A més amés, he pujat i baixat sol de la Morena!
Tinc moltes ganes que passin el dies i tornar a Can Sala!


Avui ha vingut la Silvia, la meva profe de català a veure'ns. Que bè! 
Li hem ensenyat el que fem i els animals que hi han a Can Sala. 
Li ha agradat molt, ens ho ha dit!

23-5-2013 Alberto Donmínguez

dijous, 9 de maig del 2013

Un altre cop al carro!!


Aquesta setmana alguns companys van anar de colonies, per aixó  vaig anar-hi  el dimecres a Can Sala amb l'altre grup.  Primer varem anar a veure el poltre que feia poc que havia nascut. En  poc temps ha crescut moltissím. Aquest dia ens esperava una agradable sorpresa!!. Primer vam anar a buscar els ponis, els vam  respatllar  i els hi vam  donar pinso. Mentres els baixavem també s'aturaven a menjar herba, el seu plat preferit.  Vam muntar a la Morena i al a Marroncita i vam fer els jocs amb la pilota.
Mentrestant passava tot aixó vam veure que  en Carles muntava  el carro de passeig.. El cavall que portava el carro era la Nina. Quan ja faltava poc per acabar la nostra activitat,. la Glòria  ens va donar la sorpresa. Va veniu!! ara montarem en el carro i farem una volta!! Ens va agradar  moltissím!! Era la primera vegada que hi pujava. I a més a més, el va portar la profe!!
Quina sort!! Tenim mes sort que les bruixes, ho diu la Glòria i te raó... Va ser un dia fantàstic!!


Alberto Domínguez

PD: Com que em costa baixar del carro, ho vaig fer vàries vegades i la Glòria diu que cada vegada ho faig millor!!!





dijous, 2 de maig del 2013

Muntem a la Morena i juguem a la pilota

Quan hem arribat a les 9h del mati, hem anat a veure el poltre. Està molt maco!! Estava ajagut prenent el solet. La seva mare estava a darrera seu per protegir-lo. Quan ens hem acostat a donar pa als cavalls, la mare ha vingut cap a nosaltres i el poltre també.
Avui hem muntat a la Morena i a la Marroncita. Li hem donat pa dur a la Xispa, a la Pinta, a la Blanqueta i a la Taquetes.

Hem jugat a les vocals amb la pilota, un de nosaltres muntat a la Morena. La Laura ha sigut la última, en muntar. Ho fa molt bé. Li hem passat la pilota mentre donava voltes amb la Morena al pas.

Estic molt content per que he sabut passar la pilota als meus companys des de dalt de la Morena. A més, he baixat jo sol de la Morena!!
Ah! També he fet de vaquero per apartar les zebres.

Alberto Domínguez