divendres, 19 d’abril de 2013

Sorpresa!! Ha nascut un poltre!!

Aquesta matinada ha nascut un poltre. El Juanjo ha arribat aquest matí i quan ha anat a posar de menjar als cavalls s'ha trobat un regalet: UN POLTRE!!

És molt maco. Hem observat com la mare protegia al seu poltre de les altres eugues i tambè de nosaltres. Al final el Juanjo i la Glòria han tret les altres eugues i han deixat la mare i el poltre sols i tranquils en els seus paddock.

Desprès hem anat a veure els nostres ponis. No els hem pogut treure perquè avui haviem de marxar abans, però hem entrat en el paddock i hem estat amb ells un ratet. Els hem acariciat, donat de menjar, etc. Després hem sortit i hem anat a la montanya, amb les zebres. Ens hem estirat a l'herba esperant que vinguèssin a nosaltres. S'han apropat força.

dimecres, 17 d’abril de 2013

LES CARRERES!!!


A Can Sala vam veure als ponis. Vam agafar a la Morena, a la Chispa, a la Marroncita i les vam raspatllar i pentinar. Despres vam fer carreres amb la Pinta, la Chispa, la Morena i la Marroncita.
La Morena estava molt nerviosa i jo vaig intentar tranquilizar-la. La portava a menjar herba fresca que li agrada molt.
A les carreres va anar bé, perquè va anar al meu pas i quan vaig voler aturar-la al meu costat, si va quedar tranquil·la. Per això, estic molt content amb la Morena

Marc Tarradas