dijous, 25 d’abril del 2013

Donem pinso als ponis.



Avui hem tingut molta sort perquè no ens ha plogut i hem pogut anar a Can Sala.
Hem agafat dues cabeçades, una per la Pinta i l'altra per la Blanqueta. Les hem netejat com sempre.

Aquesta vegada, la Glòria ens ha ensenyat a premiar-los donant-los pinso.
Uiii!!!... al principi, quina engùnia! Pensavem que ens menjaria la mà!... però menjen el pinso  sense tocar-nos les mans, quasi bé!!!
Hem fet  carreres en el circuit de dalt.
Hem vist el Vankier, a la Castanya i a la zebra
Hem après a posar la cadira als ponis. Hem deixat preparades la Pinta i la Blanqueta pels nens petits que venen d'excursió. La Laura i la Meritxell han acabat abans. Elles en saben una mica més.

Alberto i Guillem

dimecres, 24 d’abril del 2013

Tornem a jugar!!



Hem anat a can sala a veure els ponis i els cavalls.  Hem vist al poltre que va neixer la setmana passada.  És molt bonic estava amb la seva mare.
Despres hem anat a veure els cavalls.  Hem vist el Taco, Iguan, Duke, la Castanya i la zebra i el Kigui.

La Pinta i la Blanqueta estaven preparades per montar els nens petits. 

Hem anat a veure als ponis i l'hem donat de menjar pa.

Hem tret a la Morena i hem jugat a passar la pilota i montar.  També jugava l'Anna i ens ho hem passat molt bé.

Hem montat tots despres hem anat a portar la Morena a la quadra i despres hem tornat a l'institut.

 DAVID IGLESIAS






divendres, 19 d’abril del 2013

Sorpresa!! Ha nascut un poltre!!

Aquesta matinada ha nascut un poltre. El Juanjo ha arribat aquest matí i quan ha anat a posar de menjar als cavalls s'ha trobat un regalet: UN POLTRE!!

És molt maco. Hem observat com la mare protegia al seu poltre de les altres eugues i tambè de nosaltres. Al final el Juanjo i la Glòria han tret les altres eugues i han deixat la mare i el poltre sols i tranquils en els seus paddock.

Desprès hem anat a veure els nostres ponis. No els hem pogut treure perquè avui haviem de marxar abans, però hem entrat en el paddock i hem estat amb ells un ratet. Els hem acariciat, donat de menjar, etc. Després hem sortit i hem anat a la montanya, amb les zebres. Ens hem estirat a l'herba esperant que vinguèssin a nosaltres. S'han apropat força.

dimecres, 17 d’abril del 2013

LES CARRERES!!!


A Can Sala vam veure als ponis. Vam agafar a la Morena, a la Chispa, a la Marroncita i les vam raspatllar i pentinar. Despres vam fer carreres amb la Pinta, la Chispa, la Morena i la Marroncita.
La Morena estava molt nerviosa i jo vaig intentar tranquilizar-la. La portava a menjar herba fresca que li agrada molt.
A les carreres va anar bé, perquè va anar al meu pas i quan vaig voler aturar-la al meu costat, si va quedar tranquil·la. Per això, estic molt content amb la Morena

Marc Tarradas

dijous, 11 d’abril del 2013

Avui hem fet carreres amb quatre ponis. El Guillem portava la Morena , la Meritxell la Blanqueta, l'Alberto la Pinta i la Laura la Marroncita. La cursa ha anat molt be i ens ho hem passat molt bé.
Fer carreres vol dir:
  • Primer hem de aconseguir tenir el poni al nostre costat parat. Això és molt difícil perquè els ponis sempre volen anar a menjar herba (diu la Glòria que l'herba és per a ells com els macarrons per nosaltres, els agrada molt!!).
  • Segon, hem d'aconseguir arribar fins l'altre costat de la pista sense molestar-nos els uns als altres, girar cap a la dreta i tornar.
  • Quan acabem la cursa els deixem menjar l'herba, tant bona.
Per acabar, el Guillem i la Laura han muntat a la Morena sense cadira i han fet una volta gran. L'Alberto tambè ha muntat, però amb cadira. La Meritxell estava cansada.
Al final, hem deixat la Morena i la Marroncita preparades perquè els nens que han arribat d'excursió poguessin muntar.
Hem portat la Blanqueta i la Pinta al padock i hem descobert que la zebra gran havia obert la porta del tancat dels ponis i la Taquetes s'ha escapat al camp. Què trapelles!!!

Guillem Alsina, Alberto Domínguez, Meritxell Fumanal i Laura Pou.