divendres, 8 de març de 2013

Desprès de la plujaEl dilluns va començar a ploure, el dimarts va ploure moltíssim i el dimecres encara més. 
Quina mala sort!!  Els meus companys  no van poder anar a Can Sala per culpa de la pluja. La Glòria deia que nosaltres tampoc podríem anar perquè plouria o estaria massa enfangat.  Però nosaltres tenim mes sort que les bruixes!!! Ho diu la Glòria i té raó, perquè va sortir un sol molt maco que va eixugar força el terra. Només vam poder agafar la Morena, perquè tot estava tant enfangat que no arribàvem a agafar la Blanqueta ni la Pinta,...  
Vam raspallar la Morena, que ho va agrair molt, i desprès vam muntar i vam fer unes voltes per davant de les quadres que no estava tant enfangat.

Primer va muntar la Meritxell, i  jo havia de portar del ramal a la  Morena, però la Meritxell no confiava en mi i  volia que la portés la Glòria i jo li vaig dir que ho faria molt be. Finalment la vaig portar jo sol.

Desprès vaig muntar jo. Hem vaig posar molt nerviós i tampoc volia que ningú hem portès que no fos la Glòria. Volia que l'Assumpta m'agafes. El Guillem i la Meritxell em volien ajudar. La Meritxell em va dir “ara et toca confiar en nosaltres com abans he confiat jo en tu”. Ho vaig fer, i tot va anar molt bé!!!  I a més a més vaig baixar quasi bé sol de la Morena.
El Guillem va montar a pèl. Jo el vaig portar cap al tancat de la Morena.

També vam veure els renos i unes cabretes recent nascudes. Per cert, el reno que s'havia escapat ja ha tornat. Va arribar fins a Sant Fost. Segur que està content de tornar amb els seus companys!!!

Alberto Domínguez