dijous, 28 de febrer del 2013

L'Arc de Sant Martí


Avui a can sala han passat moltes coses, hem esmorzat tambe hem vist l'Arc de Sant Marti que m'ha impresionat molt i li he fet fotos.Tenia tres colors que es veien molt. El lila, el groc i el vermell.

Tambe hem vist el guarda bosc que venia a can sala perque s'havia escapat un reno i l'estaven buscant per tot arreu.
final ment de respallar el poni ha plogut i hem tingut que portar-los a la quadra.

Avui és dijous 28 de febrer i la pregunta és:  ha plogut molt o poc? La resposta correcta es que ha plogut molt.


Meritxell Fumanal




Després d'esmorzar hem vist els renos, m'ha agradat perquè mai els havia vist. També hem vist l'arc de Sant Marti!! Molt xulo !!!!! Quins colors!! Li hem fet moltes fotos. 
Hem pujat a buscar els ponis, mentres els respallavem !! Oh!! Comença a ploure, semblava que no seria massa cosa, però hem hagut de marxar cames ajudeu-me... UFF!! Ens hem mullat força!! ...,  però ha sigut molt divertit. 


Ara mentres escrivim aixó, i amb tristesa, veiem que ja no plou!! Bé, haurem d'esperar una setmana per tornar a pujar a veure els nostres amics de Can Sala.


Assumpta i Guillem



divendres, 22 de febrer del 2013

Carreres!!

Primer vam esmorzar com sempre mentre la Glòria ens explicava l'aventura de l'Aitor. Apa!! Quina trastada!!! Aquests ponis són molt  trapelles!!

Vam anar a l'estable de l'Enamorao per veure si havia tornat. Però, no va ser així. LLàstima. Diu la Glòria que l'Enamorao estar molt bé i ha fet nous amics.

Casdascun de nosaltres vam agafar un poni:
 Alberto - Blanqueta,
Guillem - Morena,
Meritxell - Xispa,
Laura - Marroncita.

Vam anar al parking i vam fer unes quantes carreres. Cada vegada ens fan més cas els ponis, sempre que tinguin ganes de fer cas. Després de cada cursa, les deixavem pasturar una mica, de premi.











Alberto i Guillem

dimecres, 20 de febrer del 2013

Els ponis s'escapen!!!

Avui he anat sol a Can Sala amb la Glòria. La Glòria havia planejat que monti tota l'estona en poní jo sol. Quan vam anar a l'estable dels ponis i vam agafar la Morena , quan estava tancant la porta es va embussar la porta i no podia tancar-la i de sobte, van sortir i es van escapar la Pinta,la Chispa, la Marroncita, els burros i sobretot ,la Morena. La vaig fer bona!!! Després la Gloria i jo teniem que agafar cabassades i pinso pels ponis per que segons la Gloria diu que aquell pinso son llaminadures pels ponis. Primer vem agafar la Morena, segon la Blanqueta,t ercer la Pinta,i al final la Marroncita i la Chispa. Era eficaç el pinso. Atreia els ponis com un iman el metall, i sobretot les zebres que no paraven de seguir-me.
Al final, com quedava temps vem agafar la Morena le vem pentinar ràpidament i vaig montar mitja hora. Una cosa si agafeu un poni assegureu-vos de tancar ràpidament la porta de l'estable.
Quina llàstima! No vam poder entretenir-nos a fer fotos.

Aitor Collado

dijous, 14 de febrer del 2013

Aniversari i comiat de l'Enamorao


Avui és l'aniversari del “Enamorao”. Avui fa un any. Li hem regalat pa dur, i unes postals que hem fet nosaltres.

Després hem anat a buscar als ponis. Avui hem agafat a la Morena, la Blanqueta, la Pinta i sorpresa!! la Taquetes. La Taquetes és una mica rondinaire. No està acostumada que la treiem i picava el terra quan la raspallavem. Però a l'hora de còrrer, correr molt!! Va guanyar el Guillem amb la Taquetes.


Quan hem passat per davant de la quadra de l'Enamorao hem vist que no hi era i aleshores hem vist un camió de cavalls que se l'enduia. Quina pena!!

Bona sort, Enamorao!! 
Fins aviat!!!



Alberto i Guillem

dijous, 7 de febrer del 2013

Ja hem après a fer de vaqueros!!

Hola!

Avui estic molt content, perquè he muntat la Morena quasi bè sol, això és molt important per mi. A més, he baixat de la Morena, sense haver d'anar al pedrís, directament al terra. Cada vegada m'esforço més per guanyar mobilitat.

Quan hem portat els ponis al paddok, he portat la Morena amb el Guillem montant a pèl, sense cadira.

I.... finalment, hem fet de vaqueros!! Hem espantat les zebres perque venien a molestar a  la Morena i la Marroncita.

Alberto Domínguez


El que m'ha agradat més ha estat montar a la Morena a pèl. La Morena és el meu poni preferit.
Tambè m'ha agradat fer de vaquero amb les zebres, i veure com corren quan els ensenyo la corda fent voltes com a molins.

Guillem Alsina



Ja hem après a fer de vaqueros!!

dimecres, 6 de febrer del 2013

Gall dindi.

Aquest poltre és l'Enamorao. Aviat farà un any.