divendres, 22 de febrer de 2013

Carreres!!

Primer vam esmorzar com sempre mentre la Glòria ens explicava l'aventura de l'Aitor. Apa!! Quina trastada!!! Aquests ponis són molt  trapelles!!

Vam anar a l'estable de l'Enamorao per veure si havia tornat. Però, no va ser així. LLàstima. Diu la Glòria que l'Enamorao estar molt bé i ha fet nous amics.

Casdascun de nosaltres vam agafar un poni:
 Alberto - Blanqueta,
Guillem - Morena,
Meritxell - Xispa,
Laura - Marroncita.

Vam anar al parking i vam fer unes quantes carreres. Cada vegada ens fan més cas els ponis, sempre que tinguin ganes de fer cas. Després de cada cursa, les deixavem pasturar una mica, de premi.Alberto i Guillem

dimecres, 20 de febrer de 2013

Els ponis s'escapen!!!

Avui he anat sol a Can Sala amb la Glòria. La Glòria havia planejat que monti tota l'estona en poní jo sol. Quan vam anar a l'estable dels ponis i vam agafar la Morena , quan estava tancant la porta es va embussar la porta i no podia tancar-la i de sobte, van sortir i es van escapar la Pinta,la Chispa, la Marroncita, els burros i sobretot ,la Morena. La vaig fer bona!!! Després la Gloria i jo teniem que agafar cabassades i pinso pels ponis per que segons la Gloria diu que aquell pinso son llaminadures pels ponis. Primer vem agafar la Morena, segon la Blanqueta,t ercer la Pinta,i al final la Marroncita i la Chispa. Era eficaç el pinso. Atreia els ponis com un iman el metall, i sobretot les zebres que no paraven de seguir-me.
Al final, com quedava temps vem agafar la Morena le vem pentinar ràpidament i vaig montar mitja hora. Una cosa si agafeu un poni assegureu-vos de tancar ràpidament la porta de l'estable.
Quina llàstima! No vam poder entretenir-nos a fer fotos.

Aitor Collado