dijous, 24 de gener de 2013

Ja hem conegut al Vanquier

Ahir vaig tenir una sorpresa, be, m'ho van dir els meus conpanys, ha vingut un poni mascle de 4 anys. Es diu Vankier. Quan el vam veure vam cridar d'alegria.


Vaig muntar a la Morena estava molt content perquè vaig intentar muntar sol. No vaig ho vaig aconseguir però aviat ho aconseguiré. Quan vam tornar la Morena al seu tancat, vaig fer de vaquer per apartar les zebres.
Vaig muntar la Morena i es va portar molt bé. Vaig fer el circuit i vam passar un obstacle força altet. La Morena va anar amb molta cura.
Estic molt content perquè el meu company es va aguantar bé sense ajut.
Una abraçada a tots!!!!

dimecres, 23 de gener de 2013

Un poni nou, el Vainkier!!

Primer quan van a entrar a can sala els cavalls que estaven tocant. Després van veure un poni nou que és un mascle. Després van agafar a la Morena i li van pentinar i van montar per donar-lo una volta i dir els colors. Despres van deixar a la Morena. Despres van veure les cabres i les ovelles. I per últim ens vam rentar les mans.

Dani Díaz


En Can Sala hem conegut a un poni nou que es diu Vainker i es molt chulo , nomes vem agafar la Morena , la vem netejar i petinar i la vam deixar guapa i despres vem fer torns una passejeta amb la Morena per la pista d'obstacles i despres vem jugar amb la pilota plena de forats tan rara.

Aitor Collado pérez

dimarts, 22 de gener de 2013

Can Sala va participar en els Tres Tombs de Vallromanes

La Roser amb la Morena
La Roser va portar els ponis als Tres Tombs.

La Morena, la Marroncita i la Xispa anaven molt maques.

Els cavalls de Can Sala tambè van participar en els Tres Tombs de Vallromanes
La Morena anava molt maca amb les venes blaves.

La Xispa i la Marroncita al fons.
La Orquidea