dijous, 10 de gener de 2013

ESTRENEM EL 2013!!!

Mireu! Ja se netejar els cascs de la Xispa!!!
 Quina alegria!! Comencem un altre cop Can Sala.

Teníem  moltes ganes de tornar a veure la Morena, la Pinta, la Blanqueta, la Xispa i la Marroneta. Quan vam anar al tancat van venir corrents a saludar-nos. Quina il·lusió!!Jo vaig agafar la Xispa, el Guillem la Morena, com sempre, la Laura la Marroneta i la Meritxell la Negreta. Les vam netejar. És molt important aquest moment, així sabem si estan bé, si tenen alguna ferida, si estan tranquil·les i elles ens reconeixen millor.
Mireu! ja se netejar els cascs de la Xispa!!!

Alberto Domínguez

Després de netejar-los vam fer el circuit. Hem de fer que els ponis passin per on els diem. Hi ha un camí marcat per pals, caixes i cons. Els ponis passen per aquests camins perquè tenen confiança en nosaltres. Penseu que de vegades l'obstacle té una mica d'alçada. Ens ho passem molt bé!!
Guillem Alsina

Al final vaig poder guardar la Nina al seu tancat.

dimecres, 9 de gener de 2013

Tornem a començar!!!


 Despres de les vacances de Nadal  hem tornat a Can Sala  amb ganes de divertir-nos fent feina.

Vam trobar els ponis plens de pinxos  i terra, perque tenen la sort de passejar i tumbar-se lliurament pel camp. Vam agafar la Morena, la Pinta, la Blanqueta i la Marroncita.  Primer vam petinar i netejar els ponis i després vam fer una petita cursa de relleus pero una de les zebres no parava de molestar a la pobre Morena i l'Anna les va fer fora.
Finalment vem poder acabar la cursa pero no recordo qui va guanyar.  

Aitor Collado Pérez