dimecres, 28 de novembre del 2012

Carreres!!!





Primer l'escalfament.
Primer quan vam entrar a saludar els ponis petits. Amb ells estava la cria de zebra. Després vam anar a buscar a la Negreta, a la Pinta i a la Xispa. Les vam netejar i  pentinar.  Vam fer carreres i després vam jugar a la pilota. Quan vam acabar van anar a veure les cabretes i per últim ens vam rentar les mans i vam plegar.
Dani

Vam agafar les cabaçades dels ponis per anar a buscar-los. A mi el que  m'ha agradat mes ha sigut estar amb la Xispa, perquè és molt bona. Li he tret tots els pinxos que tenia a la crinera.
Vinga Negreta que ens passen!!!
Vicente



Passa la pilota!!















La part que mes m'ha agradat és quan vam acariciar a les cabretes.
I si passeu per la gàbia dels porcs espins vigileu amb les seves punxes!!!

La Irene i l'Arturo ens han acompanyat perquè estan fent pràctiques. Els ha encantat la sessió i ens ho hem passat molt bé tots junts.
Aitor

divendres, 9 de novembre del 2012

Soc un vaquero!!


Primer  vam esmorzar perquè ens agafa l'hora d'esmorzar en mig de Can Sala. Després vam anar a veure les cabretes. Vam poder agafar una cabreta petita i la vam acariciar. És molt maco poder fer aquestes coses.

El Juanjo treballa a Can Sala i s'encarrega de fer les casetes de les cabretes. Ho deixa tot molt maco.

Després vam anar a buscar les cabeçades i vam agafar a la Morena, a la Marroncita, la Pinta i la Blanqueta.
Jo vaig fer de vaquero i vaig apartar les zebres i els burros de la vora del tancat dels ponis.

Què xulo fer de vaquero!!! Qué divertit!!
Vam fer carreres portant els ponis del ramal, és a dir, de la corda. El Guillem amb la Morena, la Meritxell amb la Blanqueta, la Laura amb la Marroncita i jo amb la Pinta.
Soc un vaquero!!
Alberto Domínguez "el vaquero"

dimecres, 7 de novembre del 2012

Estàtues d'animals

El nostre porc senglar

Avui hem pujat al bosc i hem vist figures d´animals que estaben amagats (porc senglar, cervol...)

Hem agafat pinyes seques per fer un treball manual.
Des de la muntanya hem vist tot Montornes del Valles (el Polígon, etc), Granollers, ...
Hem agafat a la Morena hem donat una volta a la Morena i al final hem anat a veure a les cabretes i les hem agafat i tocat.

Marc Tarradas







             

Hem anat a Can Sala i hem vist al Taco al pati i l'hem tocat. Desprès hem anat a veure els ponis la Morena, Blanqueta, Pinta, Marroncita, Negreta... Després hem anat a la muntaya de Can Sala a veure les estàtues dels animals per fer fotos i hem recollit pinyes per Nadal.i hem baixat hem entrat el sitio dels ponis hem agafat ala Morena a fer un passeig despres quan hem acabat hem anat a veure les cabretes.

David Iglesias

He passejat amb la morena i  hem anat a la seva casa i tambe van veure el Taco i he pujat a la muntanya a veure els animals hem recollit pinyes per Nadal i hem vist les cabretes que he escollit.

Dani Díaz


Quan  vam arribar vam veure el Taco amb un nou pentinat. El tenien que enganxar el carro per portar els nens petits  que estaven a Can Sala d'excursió.
Vam anar cap a la  muntanya. Vam pujar per un camí ple d'animals de plàstic. Al principi, pensava que eran animals de veritat!!

Ens vam fer fotos amb els animals de plàstic i tambè vam recollir pinyes per un taller de Nadal. Desprès vam anar a l'estable dels ponis a donar-li una abraçada a la Morena i passejar-la per torns. Mentre passejava la Morena l'estruç feia com una mena de ball que semblava hip hop.

I al final vem anar a veure a les cabres i portar la petita cabreta en braços.

Aitor Collado