dijous, 25 d’octubre de 2012

Un altre dia meravellòs!!!

Groc!!


Avui hem agafat les cabeçades  i després  hem anat a buscar la Morena i la Marroncita.
Desprès hem anat al picador  i amb en  Guillem hem raspallat  la Morena.

La Laura i la Meritxell han raspallat a la Marroncita.

        
Aquí  amb els companys fent el joc de la pilota. El joc era anar passant la pilota al company que tenia el color que deia la Glòria. Havíem d'estar molt atents i no equivocar-nos de company. El Guillem era el color groc, la  Laura era el color taronja, la Meritxell el color blau, i jo tots els altres colors.

Què lluny està la cua de la Morena!!!


Aquí feia el exercicis  abans de fer el circuit. Vaig muntar jo sol, també he baixat sol del poni.  M'ha agradat moltíssim!
 Alberto, Guillem i Laura

mentrestant, el gatet jugava al voltant nostre!!

dimecres, 24 d’octubre de 2012

Mès joc amb la Morena!!


Avui hem pentinat a la Morena,  l'hem montat i hem jugat amb la pilota.

El joc consistia en passar la pilota. Cadascú de nosaltres era un nombre ( l'1, el 2 ... o el 10, el 20...) i l'Anna deia el nombre a qui havíem de passar. Havíem d´estar molt atents perquè si no perdíem el torn!!!


El Dani estava montat a la Morena i amb la pilota li passava al Marc i desprès del Dani al David.                          
Marc


Jo he volgut ser el primre en montar!
Dani


Quan hem arribat a Can Sala hem vist que els Ponis i estan a un altre lloc que m'ha agradat molt. Hem agafat a la Morena i hem anat caminant tranquil·lament al tancat dels cavalls.  He vist al Taco i a l'Iguan, els cavalls negres tant guapos.
Hem montat amb la Morena hem jugat a la pilota. Un cavall ha renillat quan estàvem jugant, semblava que ries amb nosaltres. Ens ho hem passat molt bé!!
David

La veritat és que jo tinc vertígen i no em feia gaire gràcia montar en la Morena, però la Gloria m'ha animat i al final he  montat i  he fet un tomb per dins de la tanca i exercicis dalt de a Morena, com tocar-li l'orella, la cua, etc. Estava una mica nerviós però content.
Aitor